Kleine beurt bij Vakgarage De Marken in Almere-haven

Bij Vakgarage De Marken wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage De Marken niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage De Marken voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Almere-haven altijd langs Vakgarage De Marken om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Almere-haven? Kom dan langs Ambachtsmark 65 in Almere-haven (Flevoland). Of neem contact op via mail info@vakgaragedemarken.nl of bel naar 036-5349495.

Contactgegevens

Vakgarage De Marken
Ambachtsmark 65
1355 EE Almere-haven

tel.: 036-5349495
mail: info@vakgaragedemarken.nl